A kókuszolaj

kókuszolaj egy tápláló olaj, ami nagyon gazdag vitaminokban, rostokban és ásványi anyagokban. Ráadásul a kókuszolaj igen nagy hasznot hajt a pajzsmirigy alulműködés esetében. A kókuszolaj nem egészségtelen az emberek számára, mint sok más olaj, mivel ennek a szerkezete eléggé eltérő: ebben az olajban ugyanis közepes szénláncú zsírsavak vannak, ami lehetővé teszi a testnek, hogy az másképpen reagáljon rá. Ennek eredménye a fokozódó anyagcsere, illetve a zsír tárolásának csökkenése. A kókuszolaj ezenfelül antimikrobiális, ami azt jelenti, hogy képes küzdeni a baktériumokkal a szervezetben.

kokuszolaj

A kókuszolaj növeli az anyagcserét

A kókuszolaj növeli a metabolizmust, ami miatt igen eredményes az alulműködő pajzsmirigy okozta lassú anyagcserés gondok kezelésében. A pajzsmirigy alulműködés során az anyagcsere lelassul, ami annak köszönhető, hogy a pajzsmirigy nem termel elegendő hormont. Emiatt kevesebb kalóriát éget el a szervezetünk, ami miatt kevesebb energiánk is lesz. A kókuszolaj azonban gyorsítja az anyagcserét, ez pedig nagy előny a pajzsmirigy alulműködésben szenvedőknek, hiszen így több energiájuk lesz, kevésbé lesznek fáradtak és kimerültek.

A kókuszolaj ösztönzi a fogyást

A pajzsmirigy alulműködés egyik tünete a hirtelen súlygyarapodás, amit a kókuszolajjal szintén meg lehet állítani. A kókuszolaj ugyanis egy fogyókúrás zsír, mivel a benne található sírsavak nem zsírpárnává, hanem energiává alakulnak, éppen ezért nem járulnak hozzá a testsúlygyarapodáshoz. Sőt a kókuszolaj még a felhalmozódott testzsír csökkentésében is részt tud venni, mivel fokozza az energiatermelést.

A kókuszolaj növeli a szervezet hőmérsékletét

A pajzsmirigy alulműködés egyik tünete a fokozott hideg-érzet, aminek szintén a lassú anyagcsere az oka. Azonban a kókuszolaj képes növelni az anyagcserét, így a testhőt is megemeli, aminek köszönhetően a beteg kevésbé lesz fázós, jobban fogja tolerálni a hideget.

Termékek pajzsmirigygondokra

Pajzs komplex tabletta 40db (Dr. Aliment)

Pajzs komplex tabletta 40 db (Dr. Aliment)

A szelén az egyik legfontosabb esszenciális mikroelem. A jól ismert antioxidáns, fontos szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő hormontermelésének biztosításában.

Ár: 1590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!